Str. Ilie Macelaru nr. 28, Cluj-Napoca
0364.117.539

Pediatrie

Pediatria este specialitatea medicală care se ocupă cu prevenția, diagnosticarea şi tratamentul afecțiunilor pediatrice (nou-născut pana la 18 ani).

De asemenea, este importantă evaluarea la termen a copiilor precum şi acordarea de sfaturi privind îngrijirea nou-născuților (poziția corecta la sân în timpul hrănirii lui, alimentarea în funcție de etapa de vârstă a nou-născutului, respectarea planului de vaccinare etc.).

Pediatria face parte dintre specialitățile medicale incluse în programul “Medsan Mobil”, iar medicul pediatru se deplasează la domiciliul pacienților de pe raza municipiului Cluj-Napoca pentru consultații sau sfaturi privind îngrijirea optima a nou-născuților.

Tarife

Consult pediatric 100 Lei

Control 50 Lei

Medici

Dr. Pintican Monica

Medic specialist pediatrie

Program

Luni - Joi 13:00 - 18:00

Fă-ţi o programare

şi o să te contactăm pentru confirmare

Contact

Programările se pot face şi la numerele de telefon de mai jos.

+40 264.597.603

+40 372.714.685

Specializări

Centrul Medical Medsan - 17 specializări şi o echipă alcătuită din peste 30 de cadre medicale

Investigaţii

Echipa de medici este una sudată în cei peste 12 ani de activitate. Experienţa lor, grija faţă de nevoile pacientului şi transparenţa actului medical sunt valori împărtăşite de către medicii noştri.

Perfecţionarea şi dezvoltarea continuă au contribuit la câştigarea unei bune reputaţii de care se bucură clinica noastră pe piaţa serviciilor medicale din regiune.

Analize de laborator

Analize de laborator


Ecografie

Ecografie