Str. Ilie Macelaru nr. 28, Cluj-Napoca
0364.117.539

Medicina muncii

Scopul departamentului de medicina muncii este acela de a oferi consultanţă de specialitate societăților cu care se află în contract, implementând astfel normele legale în vigoare in ceea ce priveste controlul medical periodic, de angajare, de adaptare şi de reluare a muncii angajaților, conform Codului Muncii – Legea nr. 53 / 2003, Legii Protecției Muncii nr. 90 / 1996, Ordinului MMSS nr. 508 / 2002 şi Ordinului MSF nr. 933 / 2002.

Pentru că dorim să facilităm accesul la servicii medicale de calitate pentru angajații companiilor pe care le deservim, am organizat o echipă medicală mobilă care se deplasează la sediul companiilor partenere formate din min. 10 angajați. Aceasta echipa este formată din medici şi asistente cu pregătire în domeniul medicinii muncii şi este dotată cu aparatură specifică: EKG, Audiometru, Viziotest, Spirometru, pat rabatabil.

Pentru firmele care au filiale în locații la distante mari, asigurăm serviciile medicale prin intermediul colaboratorilor noștri din: București, Constanţa, Timișoara, Alba-Iulia, Arad, Baia-Mare, Satu-Mare, Oradea, Suceava, Bistrița.

Serviciile de medicina muncii efectuate prin intermediul echipei mobile, permit o economie substanțială de timp şi costuri pentru beneficiarii noștri.

Oferim:

  • examene medicale la angajare constând în eliberarea avizului de aptitudine în muncă;
  • examene medicale de adaptare a noilor angajați şi reprofilați profesional;
  • controlul medical periodic al expușilor la noxe şi a celorlalte categorii de salariați (cu activitate în condiții normale), cu recomandare neabuzivă de investigații suplimentare în funcție de expunerea profesională individuală, finalizare prin eliberarea fişei de aptitudine în muncă pentru fiecare salariat;
  • examen medical al persoanelor cu boli profesionale, boli legate de profesiune, bolnavi cronici (boli obișnuite), urmărirea recuperării şi readaptării în muncă a celor cu accidente de muncă, boli profesionale;
  • examen psihologic pentru angajare sau menținere în funcție, specific fiecărei categorii profesionale;
  • avizarea concediilor medicale şi raportarea acestora la nivelul Autorităţii de Sănătate Publică, conform legislației în domeniu;
  • întocmirea şi gestionarea dosarului de obiectiv referitor la condițiile de muncă;
  • eliberare de adeverințe medicale pentru schimbarea locului de muncă, daca este cazul;
  • întocmirea raportului privind bilanțul stării de sănătate a salariaților către angajator si transmiterea informării statistice la Autoritatea de Sănătate Publică – compartimentul Medicina muncii.

Tarife

Camp vizual, viziotest 15 Lei

Contractele se negociază în funcție de numărul de angajați.

* Contactați-ne pentru o ofertă adaptată nevoilor companiei Dvs.!

Medici

Dr. Teodoriu Rodica

Medic medicină generală

Dr. Perseca Ovidiu

Medic specialist medicina muncii

Dr. Ana Maria Hauca

Medic specialist medicina muncii

Dr. Fieraru Monica

Medic specialist medicina muncii

Program

Luni - Joi 08:00 - 16:00

Vineri 08:00 - 13:00

Fă-ţi o programare

şi o să te contactăm pentru confirmare

Contact

Programările se pot face şi la numerele de telefon de mai jos.

+40 264.597.603

+40 372.714.685

Specializări

Centrul Medical Medsan - 17 specializări şi o echipă alcătuită din peste 30 de cadre medicale

Investigaţii

Echipa de medici este una sudată în cei peste 12 ani de activitate. Experienţa lor, grija faţă de nevoile pacientului şi transparenţa actului medical sunt valori împărtăşite de către medicii noştri.

Perfecţionarea şi dezvoltarea continuă au contribuit la câştigarea unei bune reputaţii de care se bucură clinica noastră pe piaţa serviciilor medicale din regiune.

Analize de laborator

Analize de laborator


Ecografie

Ecografie