Str. Ilie Macelaru nr. 28, Cluj-Napoca
0364.117.539

Proiecte de responsabilitate socială

Centrul Medical Medsan înțelege importanţa implicării în proiecte de CSR, de aceea susține activ, alături de Asociația Femeilor de Afaceri din Cluj cauze sociale, dar recompensând în același timp excelenţa în domenii precum educația, cultura şi medicina.

echipa
Spiritul de echipă şi consolidarea acesteia fac parte dintre valorile Centrului Medical Medsan. De aceea, acordam atenție fiecărui moment pe care îl putem petrece împreună. De 8 Martie, am ales, şi în 2017, să ne răsfățăm, amuzăm şi bucurăm împreună.

8 Martie 2017

Atipic Beauty 2016

atipic
Centrul Medical Medsan susține pentru al treilea an consecutiv, Gala “Atipic Beauty 2016”, un eveniment emoționant dedicat persoanelor cu dizabilităţi. Eforturile noastre se alătură celor care doresc să schimbe mentalităţi.

gala
Gala Excelenţei la Feminin este un eveniment care premiază valori feminine clujene. Pentru că Centrul Medical Medsan prețuiește excelenta, am ales să susținem şi în 2016 acest eveniment, marca Asociația Femeilor de Afaceri Cluj.

Gala Excelenţei la Feminin 2016

Atipic Beauty 2015

atipic
Ediția 2015 a fashion show-ului “Atipic Beauty ” a fost susținută, cu onoare, de către Centrul Medical Medsan. Un eveniment plin de emoție şi frumusețe care a demonstrat încă o dată că 12 caractere puternice pot schimba, în timp, lucruri şi mentalități.

atipic

Atipic Beauty
este un eveniment dedicat persoanelor cu dizabilităţi din Romania care are ca scop promovarea drepturilor şi integrarea socială a acestora. Evenimentul este organizat de către Asociația Open Your Heart în parteneriat cu Agenția de Turism Wens Travel, cu susținerea Asociației Femeilor de Afaceri Cluj. Centrul Medical Medsan s-a alăturat cu mândrie şi bucurie susținătorilor evenimentului organizat pentru a doua oară la Cluj.

Atipic Beauty

Premierea olimpicilor

 olimpici
Premierea a 10 elevi cu rezultate excepţionale la olimpiade naţionale şi internaţionale. Centrul Medical Medsan Cluj a ales să îl susţină pe Cornelius Zirbo, câștigătorul premiului I la Olimpiada Națională de Muzică (violoncel).

gala excelentei
Gala Excelenţei la Feminin
este un proiect al Asociației Femeilor de Afaceri prin care sunt premiate doamne ale Clujului care s-au remarcat prin activitatea lor excepţională. La categoria Dezvoltare şi Inovaţie în Medicină a ediției 2014, premiul acordat de către Centrul Medical Medsan a fost oferit Teodorei Mocan, cercetător al Departamentului de Nanomedicină din cadrul Institutului de Gastroenterologie-Hepatologie.

Gala Excelenţei la Feminin

Familia regăsită

familia regasita
Asociația "Familia regăsită”
este o organizație cu scop umanitar care identifica şi ajuta familii în dificultate, copii instituţionalizaţi sau aflaţi în situaţie socială precară. În calitate de membru AFA, unul dintre susținătorii constanți ai acestei Asociații, Centrul Medical Medsan s-a oferit sa asigure asistenta medicală pentru copiii incluși în acest proiect umanitar.