Str. Ilie Macelaru nr. 28, Cluj-Napoca
0364.117.539

Homeopatie – api-fitoterapie

Medicina naturistă – ansamblu de metode terapeutice care folosește ca remedii substanțele naturale. Prescripția individualizată în medicina naturistă este foarte importantă.

Fitoterapia – metoda de prevenție si tratament, care utilizează plante întregi, părți sau extracte complexe din plante.

Gemoterapia – metoda terapeutica naturala care utilizează extracte obținute din țesuturi vegetale aflate în faza de creștere. Gemoterapia este o punte de legătură între fitoterapie şi homeopatie.

Apiterapia – arta şi știința prevenirii şi tratamentului bolilor, folosind produsele miraculoase ale albinelor (miere, polen, pastura, lăptișor de matca, propolis, veninul de albine, apilarnilul).

În premieră la Centrul Medical Medsan, acupunctură cu venin de albine!

Veninul de albine este un produs biologic propriu albinei şi nu intră în categoria principiilor active transmise de plante aşa cum sunt mierea, polenul sau propolisul. El este depozitat într-o veziculă specială a albinelor şi reprezintă un produs de secreție glandulară.

Terapia cu venin de albine se practică numai în cabinetele de acupunctură şi numai după realizarea unui test care depistează alergia la venin!

Este o metoda de tratament care consta în injectarea unei cantități de venin aproximativ egală cu cea injectata de o albină în timpul unei înţepături.

Indicații terapeutice

Tratamentul cu venin de albine este poate chiar mai vechi şi mai faimos decât tratamentul cu miere, cu rezultate in următoarele afecțiuni:

  • Reumatism şi nevralgii;
  • Alergii;
  • Afecțiuni neurologice;
  • Boli autoimune si endocrine;
  • Afecțiuni maligne.

Oferim:

  •  stabilirea diagnosticului (în acest scop corobor[m datele anamenezei cu rezultatele electrosomatografiei DDFAO – pe care o oferim în centrul nostru);
  •  alegerea tratamentului specific fiecărui pacient;
  •  monitorizarea evoluției pacientului.

Tarife

Medicina naturista (prima vizita) 100 Lei

Medicina naturista (control) 50 Lei

Electrosomatografie 120 Lei

Electrosomatografie (control) 50 Lei

Medici

Dr. Alexandru Anamaria

Medic specialist – competenţe în api-fitoterapie, gemoterapie şi aromaterapie-electrosomatografie; medic medicină naturistă

Program

Vineri 11:00 - 15:00

Fă-ţi o programare

şi o să te contactăm pentru confirmare

Contact

Programările se pot face şi la numerele de telefon de mai jos.

+40 264.597.603

+40 372.714.685

Specializări

Centrul Medical Medsan - 17 specializări şi o echipă alcătuită din peste 30 de cadre medicale

Investigaţii

Echipa de medici este una sudată în cei peste 12 ani de activitate. Experienţa lor, grija faţă de nevoile pacientului şi transparenţa actului medical sunt valori împărtăşite de către medicii noştri.

Perfecţionarea şi dezvoltarea continuă au contribuit la câştigarea unei bune reputaţii de care se bucură clinica noastră pe piaţa serviciilor medicale din regiune.

Analize de laborator

Analize de laborator


Ecografie

Ecografie