Str. Ilie Macelaru nr. 28, Cluj-Napoca
0364.117.539

Despre noi

"Din grijă pentru sănătatea ta" – înseamnă mai mult decât un simplu slogan. E o declaraţie şi o promisiune pe care noi, cei de la Centrul Medical Medsan încercăm să o respectăm de peste un deceniu.

Mai exact, din 2004, atunci când s-a născut proiectul "Medsan", centrul medical căruia peste 400.000 de pacienţi i-au trecut până în prezent pragul.

Un proiect de suflet, născut din nevoia de a oferi un serviciu medical la standarde profesionale înalte, de către o echipă de medici cu experienţă şi un personal medical căruia îi este mereu insuflat respectul faţă de pacient.

Am plecat la drum cu dorinţa de a acoperi o nevoie existentă la acel moment pe piaţă, pentru că mediul economic aflat în continuă dezvoltare solicită servicii de medicina muncii, analize de laborator şi alte câteva specialităţi asociate.

Azi, cele 17 specialităţi medicale oferă echipei alcătuite din peste 30 de cadre medicale posibilitatea acordării unei game mult mai complexe de investigaţii, la tarife accesibile şi oneste, păstrând în acelaşi timp transparenţa şi promptitudinea actului medical.

Ne dorim să păstrăm buna comunicare dintre echipa medicală şi pacient, în atmosfera caldă, familială dar profesionistă în acelaşi timp şi să continuăm să fim fideli viziunii noastre, de "a rămâne în egală măsură oameni şi medici în relaţia cu pacienţii noştri".

Apreciem valorile şi suntem constienţi de nevoia de susţinere a comunităţii sau a unor cauze culturale, sociale sau educaţionale. De aceea ne implicăm în sprijinirea unor proiecte ale comunităţii locale, ştiind că orice ajutor oferit la momentul potrivit poate reda o speranţă, salva un destin sau schimba o mentalitate.
medsan-1.jpg

Alătură-te unei echipe de profesionisti!

Trimite CV-ul tău la: medical@medsancluj.ro

Alătură-te unei echipe de profesionisti!

Trimite CV-ul tău la: medical@medsancluj.ro

Implicare în proiecte CSR

Image

ECHIPA ADMINISTRATIVĂ ŞI LABORATOR - RECOLTARE

Oferim servicii medicale prompte și de calitate, cu o echipă de medici cu experiență și un personal medical căruia îi este mereu insuflat respectul față de pacient.

Echipa Administrativă

Dr. Dana Gânscă

Manager, Founder & C.E.O.

Alina Moca

Account Manager

Sergiu Uifelean

Sales Supervisor

Mirela Rusu

Sales Representative

Alina Gliga

Reception Coordinator

Andreea Voicu

Receptionist

NICOLETA RUSU

Receptionist

Echipa de Asistente

Vâtcă Crina


Drăgan Larisa


CIMPEAN SIMONA


POP BADE ANA MARIA


Catinas Dan


Moca Georgeta


MIHALY COZMUTA CAMELIA


Centrul Medical Medsan

"Din grijă pentru sănătatea ta"

Centrul Medical Medsan

"Din grijă pentru sănătatea ta" – înseamnă mai mult decât un simplu slogan. E o declaraţie şi o promisiune pe care noi, cei de la Centrul Medical Medsan încercăm să o respectăm de peste un deceniu.

Centrul Medical MEDSAN

0264.597.603; 0372.714.685

Programările se fac prin e-mail: medical@medsancluj.ro sau la numerele de telefon de mai sus.

15

ani de activitate medicală

17

specialităţi medicale

30

cadre medicale

460

companii client

400000

pacienţi

misiune-560x565.jpg

Viziunea noastra este:

să oferim pacienţilor servicii medicale extinse în cadrul unui proces holistic, obiectivul nostru fiind să fim ghidul, consilierul şi profesionistul medical implicat, atât pentru pacienţi cât şi pentru parteneri.

Misiunea pe care ne-o asumăm:

  • Să construim o relaţie pe termen lung: comunicăm eficient şi pe înţelesul pacientului;
  • Să facilităm accesul pacienţilor la prevenţie, educare şi informare corectă;
  • Să fim un partener implicat, indiferent de context;
  • Să manifestăm respect pentru timpul pacientului;
  • Ne pasă de binele comunităţii.

Valorile în care credem:

  • Onestitate;
  • Modestie;
  • Empatie;
  • Respect pentru individualitate;
  • Pasiune pentru profesie.

22 in Dar

Proiectul “22 În Dar” a luat naștere în 22 mai 2018, din dorința conducerii Centrului Medical Medsan de a sprijini comunitatea din care face parte. Modul de funcționare al acestuia este simplu: banii încasați în ziua de 22 a fiecărei luni sunt donați înspre o cauză sau eveniment, în general de interes local.

Implicarea pacienților în acest proiect este foarte simplă, este nevoie doar de o programare pentru cel puțin unul dintre serviciile medicale contra cost din cadrul clinicii. Lipsa de timp sau de fonduri nu mai este o problemă. Dacă este nevoie de o consultație sau investigație medicală de specialitate de ce să nu fie programată pentru ziua de 22 a lunii? Suntem transparenți și vă oferim detalii în fiecare lună despre destinatarul și motivația fiecărui beneficiar al donațiilor.

Doamna Dr. Dana Gânscă, fondator și manager Medsan, ne povestește cum a luat naștere proiectul:

„Ideea acestui eveniment, o provocare pentru mine și echipa mea, a apărut cu ocazia vizualizării unei postări care solicita muncă de voluntariat pentru comunitatea din care facem parte. Am convocat echipa si am expus ideea zilei de voluntariat, pregătită fiind și pentru un eventual refuz. Spre surprinderea mea, 15 persoane din echipă s-au arătat entuziasmate să ajute!
Am realizat atunci că e cazul să gândesc mai departe de „sâmbăta de voluntariat”, că ar fi benefic să investim eforturile colective într-un mod repetitiv, scalabil și relevant. Împreună cu ei am pus la cale un plan pentru un proiect de care suntem foarte mândri, un proiect aproape de inimile noastre: 22 ÎN DAR. Ne dorim ca acest proiect să însemne începutul unui nou capitol pentru Medsan, să devenim și mai umani, empatici și sinceri în dorința noastră de a sprijini cu adevărat oamenii din comunitatea locală.”

Iată proiectele în care ne-am implicat până acum:

Mai 2018 - Conferința „Medici pentru Tine” gratuită, adresată publicului larg și care militează pentru informarea corectă a populației asupra metodelor de prevenție și tratament

Iunie 2018 - Premianții Școlii din Țaga - am oferit cărți și o excursie în Cluj-Napoca pentru 40 de elevi ai școlii din Comuna Țaga, județul Cluj

Iulie 2018 - Cantina Săracilor - Echipa Medsan a gătit la Masa Săracilor Cluj în două weekend-uri consecutive, iar bugetul acestei luni a fost dedicat achiziționării de produse alimentare necesare gătirii unui meniu complet pentru 400 de persoane

August 2018 - Grecia - banii încasați au fost direcționați înspre achiziționarea și expediția de ajutoare către populația afectată de incendiile din Grecia

Septembrie 2018 - Tabăra Educație pentru Suflet - destinată copiilor bolnavi cronic

Octombrie 2018 - Voluntari pentru Educație - susținerea elevilor diagnosticați cu boli oncologice care sunt nevoiți să întrerupă cursurile școlare pe parcursul tratamentului

Noiembrie 2018 - Proiectul „Acasă” al Asociației Life Education For All - oferă părinților copiilor cu boli cronice, o locuință temporară pe perioada spitalizării sau a tratamentelor acestora

Decembrie 2018 - Clubul Copiilor „Familia Regăsită” - scopul principal al acestui club este împiedicarea abandonului școlar

Ianuarie 2019 - Proiectul „Acasă” - proiect care are nevoie de sprijin constant și este important pentru zeci de familii cu venituri modeste care au în grijă copii cu boli cronice

Februarie 2019 - Proiectul „Ore în Dar” al AFA Cluj - membrele asociației dăruiesc din timpul lor copiilor și vârstnicilor aflați în centrele Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului

Martie 2019 - Pentru Cursul Internațional de Instruire în Medicina de Dezastre - un curs de pregătire pentru studenții mediciniști în orașul nostru care au dobândit cunoștințele necesare primului ajutor în caz de dezastre și incidente cu victime multiple.

Aprilie 2019 - Mini Biblioteci pentru Sănătate - proiectul are ca scop amplasarea de mici biblioteci cu cărți, reviste și albume în cadrul spitalelor din județul Cluj.

Al treisprezecelea proiect în care am ales să ne implicăm, exact în 22 mai, când aniversăm 1 an de „22 În Dar” este MagiCAMP. Probabil ați auzit despre asociația care oferă casă, suport, tabere și activități sociale pentru copii cu boli oncologice și familiile acestora. Pe noi ne-a impresionat dăruirea și puterea de care dau dovadă cei implicați și diferența pe care o fac în viața persoanelor care trec prin asemenea situații dificile.

După cum vedeți, majoritatea cauzelor în care ne implicăm sunt de natură educațională sau sprijină copiii aflați în situații dificile. Credem că putem să contribuim la o societate mai sănătoasă din toate punctele de vedere, să cream un viitor mai sigur și o viață mai bună pentru copii și de ce nu, să schimbăm mentalități. Pe lângă angajamentul nostru social ne-am propus să lucrăm permanent la viitorul nostru și ne îmbunătățim în mod constant pe noi înșine, serviciile și tehnologiile pe care le punem la dispoziția pacienților. Dorim ca aceștia să simtă că facem tot ce ne stă în putere pentru a avea grijă de sănătatea lor și că ne respectăm promisiunea de a fi „în egală măsură oameni şi medici” în relația cu ei.

Vă mulțumim vouă, celor care v-ați implicat în proiectul „22 În Dar” și vă promitem că vom continua să facem viața mai frumoasă pentru cei care au nevoie de sprijin și atenție!
Image

Testimoniale

Părerile pacienţilor despre echipa noastră şi despre serviciile noastre medicale